Bestellen & levering

 

Wanneer je een product bestelt bij Earthwork Ceramics, word je niet alleen getrakteerd op een prachtig stuk keramiek, maar je kunt er ook op vertrouwen dat het op een milieuvriendelijkere manier verpakt zal worden. De producten worden namelijk deels verpakt in hergebruikte dozen en bubbelplastic, wat ervoor zorgt dat er minder afval wordt geproduceerd en dat er geen nieuwe grondstoffen nodig zijn om de verpakking te produceren. Natuurlijk is het soms onvermijdelijk om nieuwe inpakmaterialen te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer er niet genoeg hergebruikte dozen of bubbelplastic beschikbaar zijn, ook gebruiken wij een vloeipapier wat niet gerecycled is. Wij vinden het erg belangrijk dat er aan het milieu en aan duurzaamheid gedacht wordt vandaar onze keuze in hergebruikte inpakmaterialen.

Bezorgservice 

Wij bieden verschillende bezorgopties aan zoals PostNL en DHL, ook bieden wij een bezorgservice in Feanwalden en Noardburgum aan. De bezorgservice in Feanwalden en Noardburgum kun ja alleen gebruiken als je in één van deze dorpen woont. 

 

Earthwork Ceramics streeft ernaar om de bestellingen binnen drie werkdagen te verzenden, zodat je jouw producten snel kunt ontvangen.