Over Earthwork Ceramics

Welkom bij Earthwork Ceramics, de webshop waar ambacht en creativiteit samenkomen om unieke keramiek stukken te creëren voor jou! Onze handgemaakte keramiek producten zijn gemaakt met liefde, passie en zorg voor detail.

Of je nu op zoek bent naar een bijzonder cadeau of gewoon iets unieks voor in je eigen interieur, bij Earthwork Ceramics vind je een breed scala aan keramiek producten, van mokken en borden tot vazen en decoratieve objecten. Elk stuk is uniek en met de hand gemaakt, waardoor het zijn eigen karakter en persoonlijkheid heeft.

Door te kiezen voor handgemaakte keramiek producten, kies je voor authenticiteit en duurzaamheid. Elk stuk is met zorg en precisie vervaardigd en zal een leven lang meegaan. 

Bij Earthwork Ceramics gaat het niet alleen om het creëren van mooie keramiek stukken, maar ook om het inspireren van anderen om hun eigen creativiteit te omarmen en te laten bloeien. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mijn verhaal te lezen en ik hoop je snel te mogen verwelkomen in mijn webshop.

Over mij

Hallo allemaal, mijn naam is Janet en ik ben altijd al een creatief persoon geweest. Als kind vond ik het heerlijk om te knutselen en dingen in elkaar te zetten, zo heb ik op een hele vroege leeftijd klei mogen ontdekken en dan geen speelgoed klei maar echt klei uit de Friese grond, mijn eerste kunstwerkje was een hele rare gevormde kandelaar of terwijl een bal met een gat erin, dit was mijn eerste kennismaking met keramiek en hier is ook mijn grote liefde en passie voor keramiek begonnen.  Naarmate ik ouder werd, raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de kunst van keramiek. Het idee om van klei iets moois en unieks te maken fascineerde me enorm en ik begon al snel mijn eigen keramische creaties te maken.

Na 8 jaar van experimenteren, leren en groeien, heb ik mijn eigen bedrijf opgericht genaamd Earthwork Ceramics. Hier kan ik mijn passie voor keramiek combineren met mijn liefde voor creativiteit en mijn eigen stijl ontwikkelen.