Algemene Voorwaarden Earthwork Ceramics Webshop

 

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Earthwork Ceramics en de koper met betrekking tot de verkoop van keramiek producten via de webshop van Earthwork Ceramics.

 

Prijzen en betalingen

Alle prijzen zijn in euro's en inclusief BTW. De betaling van het totale bedrag, inclusief verzendkosten, dient vooraf betaald te worden via de betaalmethoden die op de webshop van Earthwork Ceramics worden aangeboden.

 

Verzending en levering

Earthwork Ceramics streeft ernaar om bestellingen binnen vijf werkdagen te verzenden. De koper ontvangt een bevestiging van verzending per e-mail. De levertijd is afhankelijk van de bestemming en kan variëren van twee tot tien werkdagen. Earthwork Ceramics is niet aansprakelijk voor vertragingen in de levering.

Bezorgservice Feanwalden Noardburgum

Wanneer je je pakketje laat bezorgen met de bezorgservice in Feanwalden en Noardburgum voor €1,99 en je woont niet in deze omgeving, dan wordt je pakketje niet bezorgd. Je kan er dan voor kiezen om de bezorgkosten van postNL of DHL te betalen of je kunt er  voor kiezen om het totale bedrag van de bestelling te laten terugstorten.

 

Retourneren en garantie

De koper heeft het recht om de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren, mits de producten onbeschadigd en ongebruikt zijn. De retourkosten zijn voor rekening van de koper. Earthwork Ceramics zal het aankoopbedrag - €0,25 terugbetalen binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. Producten die beschadigd zijn, kunnen geretourneerd worden voor reparatie of vervanging.

 

Aansprakelijkheid

Earthwork Ceramics is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik van de keramiek producten. De koper dient de producten te gebruiken waarvoor ze bestemd zijn. Earthwork Ceramics is niet aansprakelijk voor enige schade of vertragingen als gevolg van overmacht.

 

Privacy

Earthwork Ceramics verwerkt persoonsgegevens van de koper in overeenstemming met de geldende privacywetgeving. De koper heeft het recht om zijn persoonsgegevens in te zien, te corrigeren en te laten verwijderen.

 

Intellectuele eigendom

Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de keramiek producten en de webshop van Earthwork Ceramics blijven eigendom van Earthwork Ceramics. Het is niet toegestaan om de keramiek producten en/of de webshop van Earthwork Ceramics te reproduceren, te verspreiden of openbaar te maken zonder toestemming van Earthwork Ceramics.

 

Toepasselijk recht en geschillen

Op alle overeenkomsten tussen Earthwork Ceramics en de koper is het Nederlands recht van toepassing.